PP konferenciák

Előregisztráció a KKV-AKADÉMIA 2022. őszi konferenciáira
Várjuk a helyszínre, videón távolról vagy a kettőt kombinálva!

Ha már járt a PP Konferenciákon, illetve rendszeresen használja a legfrissebb üzleti tudás megszerzésére, már tudja, hogy érdemes előre megváltania a jegyeket. A gyorsan változó, kiszámíthatatlan világban a sikeres működés nem megy már másként, csak naprakész tudással, s annak azonnali beépítésével a cég működésébe.

A váratlanra csak akkor tudunk felkészülni, ha már a bekövetkezése előtt számítunk rá!  Ha a KKV-AKADÉMIA konferenciáira jár, nagyon kevés időráfordítással másként nem megszerezhető gyakorlati tudásokra, tapasztalatokra és a közeli jövőről elsődleges információkra tehet szert.  A mindennapi üzletmenet legfelkészültebb szakértői nem csak a változás trendjeit, hanem az eredményt hozó konkrétumokat is megosztják a kkv-döntéshozókkal.

Tovább olvasom »

2022. 1. féléves videókonferenciáinak utólagos megtekintése
Pótoljuk be az elmulasztottat!

Annyi minden történt 2022 első félévében, ami miatt folyamatosan hozzá kellett igazítani  a PP Konferenciák mondanivalóját a sűrűn jövő krízisekhez. 17 darab  PP – BKIK hibrid konferenciát rögzítettünk videón, s megszerkesztve utólag is elérhetővé teszünk azok számára, akik lemaradtak róla, mert akkor még nem gondolták, hogy a tartalmuk hamarosan nagyon hasznossá fog válni. A krízisek ugyanis állandósultak, szaporodtak, ahelyett, hogy eltűntek volna az életünkből. A konferencia előadói a már nyilvánvalóvá vált globális és hazai szintű válságokat előre jelezték és megoldásokat is nyújtottak a krízisek hatásainak csökkentésére a hazai kkv-knak.

Érdemes visszanézni a tematikákat, szinopszisokat, s utólag is tanulni a páratlanul hasznos tartalomból.

Tovább olvasom »

További konferenciák