PP konferenciák

Social Media – 2022
Rövidebben, szórakoztatóbban, kreatívabban!

A Facebook egyeduralma gyengülni látszik. Egyre többen mennek az unalmassá váló, de még legnépszerűbb platformról máshová. Tarol a TikTok, rohamos rövidítési tempót diktálva az értékesítési eredményeket növelni akaróknak. Tovább szigorodnak a nyomon követést és célzást korlátozó adatvédelmi szabályok. Saját követőink adataival mégsem rendelkezhetünk, csak ha egyre többet fizetünk érte. Miért vagyunk akkor még mindig fenn az oldalakon, ha többért, egyre kisebb eredményt produkálunk? Elmennénk onnan, de hová?
2022. Social Media Marketing (SMM) trendjei, köztük a rohamtempóban rövidülő figyelmű célközönség feladta a leckét a cégeknek, marketing szakembereknek. De a menekülési útvonalak is kirajzolódni látszanak.
A 13. Social Media című PP konferencián ismét a legjobb szakértőktől hallhatjuk, mit csináljunk másként az új évben ahhoz, hogy jobban kihasználjuk a közösségi platformok bevételt generáló erejét.
Várunk idén is! Ott a helyed, ha kkv-vezető, tulajdonos, döntéshozó vagy, ha marketing szakemberként a te dolgod a cégednél social media eredményes, üzleti célú használata, ha fel szeretnéd frissíteni a tudásodat a legújabb trendekkel, hogy felkészülj a változásokra.
Earlybird kedvezménnyel indulunk!

Tovább olvasom »

Pénzeső kkv-knak – 2022 Szombathely
Regionális roadshow Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron Megye kkv-döntéshozóinak

Nincs annál előnyösebb pénzforrás a vállalkozásoknak, mint amely alacsony önerőt igényel és magas támogatott részt tartalmaz. Igazi pénzesővel kezdődött a 2022. év. Magas intenzitású pályázatokból már év elején 350 milliárd forintnyi támogatás várja az igénylőket. S várhatóan egész évben újabbnál újabb pályázatok jelennek meg. Örömhír, hogy januártól új regionális támogatási térkép lépett érvénybe, ahonnan már Pest Megye cégei sem hiányoznak. A GINOP Plusz pályázatok uralkodása mellett a DIMOP is bejelentkezik a digitális K+F fejlesztésekre. Külön érdemes az innovációra, K+F-re felvehető forrásokra figyelni az NKFIH-tól is. A megújuló energiára váltás is támogatott terület marad. Ebben a félévben az agrár kis- és középvállalkozások élhetnek a rezsicsökkentés lehetőségével is.
A Széchenyi Hitel Kártya GO termékek sem álltak le. A rendkívül alacsony, elhanyagolható nagyságú kamatok nagyon vonzóak a magas infláció miatt. Az újnak számító lízinghitel-konstrukció pedig már kiváltotta az új eszközök, járművek megvásárlását.
Az adókedvezmények széles tárháza miatt érdemes odafigyelnünk a cégformákra, cégcsoportba szerveződésre is. Az adóoptimalizálás mellett  az öröklés és a cégvagyon is biztonságba helyezhető. Tőkefinanszírozással is élhetünk ott, ahol az a legelőnyösebb finanszírozási forma. Nem beszélve a foglalkoztatási támogatásokról, melyekre érdemes odafigyelni.
A bőséges, legfrissebb pénzválasztékról előadás és személyes konzultáció keretében számolnak be a Pénz, de honnan? konferencia előadói. Ne hagyja ki a konzultációs segítséget és a cégére szabott pénzügyi tanácsokat sem!
Várjuk a mikro-, kis- és középvállalati döntéshozókat! Minden pénzforrásról, támogatásról a legfrissebb információkat hozzuk, immár 22. éve. 
Díjmentes Pénz, de honnan? konferencia
Nyugat-Dunántúl kkv-döntéshozóinak! Csak regisztrálnia kell!

Tovább olvasom »

Generációváltás a cégben
Ne siessük el a stafétaváltást!

Még csak tervezés alatt tart a cégátadás, vagy már papíron előre megtörtént? Menet közben jár a stafétaváltás? Vagy már a „hatalomátadás” is megvalósult? Családban marad, vagy idegené lesz? A vagyon és öröklés biztonságba helyezése, elrendezése, valamint a cég új „parancsnokának” megtalálása nem egyszerű és nem biztos, hogy egy kalap alatt megoldható feladat. Eddig háromból egy első generációs hazai cégnek sikerült a családi céget átadni az utódnak, ezzel megalkotni az azt követő családi generációváltások mintáját, sikerét is.
Tapasztalatok már bebizonyították, hogy a sikeres váltást, az alapító hátralépését az elődök és utódok pár éven át tartó együtt dolgozása előzi meg. A lassú, finoman hangolt folyamatban, a cég megtanulása és az értékrendek átvétele fokozatosan történik. Az alapítók döntő többsége csak akkor engedi el a stafétabotot, ha már biztonságban tudja az utód kezében a céget és az általa vallott értékek fennmaradását.  Az okosak azt mondják, hogy 3-5 év időt rá kell szánni. Időben el kell kezdeni! Mert ha a tartóoszlop – az alapító – hirtelen kidől, a cég összeomolhat. Márpedig előd és utód egyet akar: a cég tovább élését, virágzását.
Az ötödik Generációváltás témájú PP Konferencián is, bármilyen fázisában tart az ön cégében a generációváltás, még biztosan tudunk sok hasznos tanácsot adni, ahhoz, hogy a hazai gazdaság tartó oszlopaként az ön családi cége is sikeresen vegye ezt az akadályt.
Várjuk a stafétát átadni szándékozó cégalapítókat és az ambiciózus generációváltókat! Közös szándékuk megvalósításában sokat tudnak segíteni az előadók, a sorstársak, a jó és a rossz példák, tanácsadó szakemberek, jogászok, adószakértők, befektetők. 
Még earlybird kedvezménnyel!

Tovább olvasom »

Csapatépítési trendek – 2022
Hogyan vezessünk nyerő hibrid csapatot?

2022-ben a vezetők legnagyobb kihívása a hibrid csapatok eredményes működtetése lesz. Vezetői megpróbáltatás ez a javából. Egyáltalán csapatot lehet-e építeni, fenntartani a benn dolgozók és a home office-osok együtteséből? Egyáltalán csapatnak lehet-e nevezni az új képződményt? Vagy inkább újmódi közösségnek?
A hibrid műfaj  egyértelműen nyert az irodai munkahelyeken. 2022-ben törvény lett az átmeneti home office-olásból. A csapatnak azonban a mindennapokban is együtt kell működnie és a vezetőnek kézben kell tartania az együttes működést akkor is, ha a munkatársak fele otthon, a másik fele az irodában dolgozik. Hogyan? Új vezetői képességeket kell kifejleszteni, mégpedig nagyon gyorsan.
Ezen kívül még bőven vannak új kihívások: A generációs különbségek, a Covid miatti kiesések, a digitális intelligencia eltérései, a bérfeszültségek, a kommunikációs nehézségek az emberi érintkezések hiánya. Más út nincs, mint a sikeres megoldás.
Ebben segítenek a Csapatépítési trendek konferencia kiváló szakértő előadói.
A konferenciát szívből ajánljuk kkv-döntéshozóknak, irányítóknak, középvezetőknek, akik nyakába szakadt az új feladat: a hibrid munkavégzés miatt a csapatmunka eredményességének, a munkatársak aktivitásának, kommunikációjának, motiváltságának, informáltságának fenntartása. S akik úgy érzik, ebben támogatásra, tanácsadásra van szükségük.
Január 19. az earlybird utolsó napja. Siess!

Tovább olvasom »

Szellemi tulajdon – a láthatatlan vagyon
Tárjuk fel a legnagyobb kincsünket!

A világban jelen levő vagyoni értékek közül a szellemi vagyon értéke sokkal nagyobb mértékben növekedik, mint a fizikai eszközökben levő vagyon. Pedig mennyi szellemi tulajdon nincs megmérve, mert nem vált vagyonná? Tudja-e hogy az Ön cégében a szellemi vagyonban felhalmozott érték mennyi? A láthatatlan vagyon láthatóvá tétele mellett nagyon sok érv szól. A szemétbe dobás helyett válasszuk inkább a szellemi vagyonunk feltárását, cégértékként kezelését és bevédését, hogy továbbra is sokat termeljen nekünk. De azt is tartsuk szem előtt, hogy a befektetőknek értékesebb céget árulunk, az örökösöknek többet és használhatóbbat adunk át.

Tulajdonosoknak, döntéshozóknak, céget vásárlóknak és eladóknak, generációváltóknak mondjuk el, hogyan mérhető és értékesíthető a tulajdonos és a munkatársak hatalmas kapcsolatrendszere, innovativitása, speciális egyéni tudása. Hogyan válik láthatóvá a cég innovációs képessége, az emberek egyéni hozzáadott értéke, a cég brandje, hírneve, kapcsolatrendszere. A legjobb szakember előadóinktól megtudhatjuk, mit tegyünk, hogy ne a kukába kerüljön az általunk teremtett érték. 
Meghagytuk az earlybird kedvezményt!

Tovább olvasom »

Várunk 2022-ben is a KKV-AKADÉMIA konferenciáira!
Választhatsz a helyszíni és a távoli részvétel között!

A közeljövőben még biztosan marad a bizonytalanság, a váratlan globális katasztrófahelyzetek miatt extra kockázatos üzleti környezet. A gyorsan változó, kiszámíthatatlan világban sikeres működés nem megy másként, csak új tudások, gyakorlatok megismerésével és azonnali beépítésével a cég mindennapi működésébe. A KKV-AKADÉMIA továbbképzési kurzusra hívja az elfoglalt vállalkozásvezetőket.  Nagyon kevés időráfordítással, kevés idő alatt, másként nem megszerezhető gyakorlati tudásokat, tapasztalatokat osztanak meg a legjobb szakértők. A fejlődés, változás irányait és konkrétumait mutatják meg a döntéshozóknak rendkívül gyakorlatias megközelítésben.
Erről híresek, ezért olyan népszerűek a PP Konferenciák!

Tovább olvasom »

Lemaradt a KKV-AKADÉMIA 2021. őszi konferenciáiról?
Semmi baj! Videón bármikor megnézhető!

A 2021. II. féléves PP konferenciák tartalma még egy jó darabig biztosan aktuális lesz. Ha lemaradt róluk, utólag bepótolhatja! Rendeljen meg többet egyszerre! Így jelentős kedvezménnyel juthat hozzá a gyakorlatban azonnal hasznosítható üzleti tudáshoz. A videón rögzített konferenciát egy jelszó segítségével megtekintheti akár 4 hónapig is. Az előadók prezentációit is letölthetővé tesszük.

Tovább olvasom »

További konferenciák

Social Media – 2022

feb
17

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet.