PP konferenciák

Újranyitás, de másként!
Leállásra kényszerítettek? Lépj egy hatalmasat!

Tavaly ősszel újra kitették a Zárva táblát a szálláshely-szolgáltatók, utazásszervezők, vendéglátók, a turistákat szállítók, a szórakoztatás, kultúra és rendezvényszervezés intézményei, vállalkozásai és azok alvállalkozói. Több tízezer vállalkozás, velük 400 000 ember megélhetése került közvetlenül veszélybe, és ki tudja mennyien érintettek még az alvállalkozókkal együtt.
Még mindig nem tudni, mennyi ideig tart a kényszerű leállás. Az ágazatnak nyújtott gyors segítség csak nagyon keveseknek és kis mértékben csökkentette a veszteséget. Segítségre és a régi világ visszajövetelére várni nem jó döntésnek bizonyult.
A vendég, az utazó, a szórakozni vágyó arra vár, hogy ebben a lezárt világban is kiszolgálják, kapja meg, amire vágyik.  De biztonságos körülmények között legyen. Annyi kreatív megoldás létezik. Bátran váltsunk! Szolgáljuk ki az igényeket másként, mint eddig!
Helyezd új alapokra a vállalkozásodat!
Az ágazatba tartozók egy része már megtalálta a kitörési pontokat a leállási kényszerek csapdájából. A többség azonban kivár.
Nekik szeretnénk a konferencián szólni arról, mi mindent lehet kezdeni a tulajdonukban levő tudással, ingatlanokkal, az olcsó fejlesztési forrásokkal és a szabályozóváltozásokkal, hogy rugalmasan és sikeresen alkalmazkodjanak a sokáig még velünk maradó bizonytalansághoz.
Várjuk a konferenciára a szálláshelyszolgáltatókat, utazásszervezőket, vendéglátókat, az utasokat szállítókat, a szórakoztatás és kultúra, valamint a rendezvényszervezésben érintett vállalkozásokat! Sok új információt adunk át a jövő gyors megtervezéséhez, az újra átálláshoz, az  újrakezdéshez – akár más alapokon is.

Tovább olvasom »

Social Media – 2021
Hogyan készüljünk fel a váratlanra?

Várunk a Social Media évkezdő nagy élő videókonferenciájára! 2020 hatalmas fordulatot hozott a közösségi felületek használatában, az emberek kommunikációs szokásaiban. 2021 is a meglepetések, a gyors változások éve lesz. Időben készülj fel rá! Különben az értékesítési bevételeidben meglepő visszaeséseket fogsz tapasztalni.
A social medián jelenlét kihagyhatatlan. Kimaradni belőle nagyon rossz döntés.  Csak a követés a járható út. Nincs alternatívája a legjobb értékesítési, brandépítési felületnek, marketinges színterepnek. Még akkor is, ha az SM tulajdonosai egyre magasabbra srófolják fel a hirdetési árakat, s sűrűn változtatják a nem mindig előnyös feltételeiket. Az elmúlt évben soha nem látott tempóban változtak az emberek, korcsoportok médiahasználati szokásai is. Egyik napról a másikra tűntek el az egyikről és jelentek meg egy másik felületen. Ezzel a trenddel várhatóan idén is számolnunk kell.
Hol találod a vevőidet? Hogyan szólítsd meg őket? Hol költsd el a hirdetési büdzsédet? Mindenre a mindennapi gyakorlatba azonnal beépíthető válaszokat, megoldásokat adunk. Előadóink a Social Media Marketing (SMM) legjobb ismerői. A legfrissebb tudások birtokában, felkészülve várják, hogy a tudásukat, tapasztalataikat megosszák veletek.
Várunk idén is! Ott a helyed, ha kkv-vezető, tulajdonos, döntéshozó vagy, ha marketingszakemberként a te dolgod a cégednél a Social Media eredményes, üzleti célú használata, ha fel szeretnéd frissíteni a tudásodat a legújabb trendekkel, hogy előre felkészülj a változásokra.

Tovább olvasom »

Pénz a jövőért – Észak-Alföld Régió
Éljünk a támogatott forrásokkal!

Az Európai Unió 2021-2027-es időszakának költségvetéséből Magyarország soha nem látott mennyiségű pénzre, mintegy 18 ezer milliárd forintra számíthat! A kiírások folyamatosan jelennek meg. A Gazdaságmentő Program 2021-ben is tart. Növelték újabb 1000 milliárd forinttal az NHP Hajrá fejlesztési hitelkeretét, az MFB tőkeprogramokra, kedvező kamatozású hitelforrásokban is imponáló a választék. A Széchenyi Hitelkártya-programok változatlan feltételekkel folytatódnak, Az állam garanciavállalással továbbra is beáll a vállalkozások mögé. A bankok, pénzintézetek innovatív saját projektjeit is érdemes versenyeztetni.
Ne menjünk el a pénz mellett! Hajoljunk le érte! Még sokáig rá leszünk szorulva a kölcsönforrásokra, a pandémia okozta világválságból, recesszióból kilábaláshoz nyújtott segítségekre.
Várjuk a mikro- kis- és középvállalati döntéshozókat! Minden forrásról, támogatásról, a pénzügyi nehézségek áthidalására alkalmas megoldásokról a legfrissebb információkkal készülünk. Előadóink azonnali, és még utána 6 napig tartó konzultáción adnak személyre szabott tanácsokat, információkat. 

Tovább olvasom »

Generációváltás a cégben
Családban marad vagy idegené lesz?

A hazai vállalkozások 40 %-a érintett a generációváltásban. Még nagyon kevés sikeres átadás történt. Ráadásul a  járvány miatt lassan egy éve tartó gazdasági válságban a legtöbb generációváltó folyamat megakadt. Ne hagyjuk! Inkább gyorsítsunk. Minden kedvezőtlennek látszó történést változtassunk előnnyé! A rövid ideig tartó sokk után az ebből értő elődöknek és utódoknak a járvány inkább kihívást jelentett, mint visszalépést. A megváltozott helyzetben új stratégiák születtek, értékké vált a kreativitás, az intuícióból fakadó innováció, a közösség és a család. Ahol az értékek erősebben tudatosultak, ott a generációs ellentétek szűkültek, eltűntek.

A válság azonban felszínre hozott jó néhány olyan utódlási, biztonsági, emberi, szervezeti, jogi problémát, amire eddig nem gondolt senki.

Ismerjük fel a bajban a jót! Most könnyebben észrevehetjük, hogy előd és utód egyet akar: a megteremtett értékek fennmaradását!
Várjuk a stafétát átadni szándékozó alapítókat és az ambíciózus generációváltókat! Közös szándékuk megvalósításában sokat tudnak segíteni az előadók, a sorstársak, a jó és a rossz példák, a tanácsadó szakemberek, jogászok, adószakértők, befektetők. 

Tovább olvasom »

Csapatépítési trendek – 2021
Egy felé kell haladnunk!

Úgy tűnik, 2021-ben csak a bajban, nehézségben összetartó, egymásért és a cégért küzdő csapat lehet a nyerő. A munkahelyét gyorsan változtató, a saját érdekeit a cég és a csapat elé helyező, a közös célért áldozatot nem vállaló munkatársakat most nem bírja el a csapat, a cég.
2020 elején, az utolsó Csapatépítési trendek konferenciánkon még arról beszéltünk, milyen élményt, komfortérzetet adjunk a csapattagoknak, munkatársaknak, hogy jól érezzék magukat. Közben nagyot fordult a világ. Most a bajban összetartó, áldozatot vállalni is hajlandó, egy felé húzó evezősökről, az újfajta munkahelyi csapatról fogunk beszélni. 
Egy felé húzunk? Mindenki ugyanabba az irányba halad? Világosan megszabtuk az irányt? Van jogalap és etika ahhoz, hogy elvárjuk az áldozatot, a lemondást és az eddigieknél jóval nagyobb erőfeszítést a cég jövőjéért? Milyen új képességeket kell előhoznia magából és csapatából a vezetőnek, hogy a cég a viharban megvesse a lábát, a hajó a vizen maradjon?
Ezekre a kérdésekre adunk válaszokat, tudatosítjuk a változást és a jó gyakorlatokat a kkv-döntéshozók számára. Sok mindent megtettünk, de érdemes megállni, elemezni és a következtetéseket levonni, majd új üzleti modellként beleépíteni a vállalatvezetés, csapatvezetés működésébe.

Tovább olvasom »

KKV-AKADÉMIA 2021 1. féléves videókonferenciák
Naprakész tudás kkv-döntéshozóknak

A világjárvány okozta felfordult világunkban már szinte naponta változnak a trendek. Sűrűn követik egymást a váratlan, kiszámíthatatlan események, melyekhez azonnal igazodnunk kell. Az üzleti döntéshozóknak nagy szüksége van a piaci elemzésekre, előrelátásra, a gyors, helyes döntés meghozatalára.
A KKV-AKADÉMIA immár 11. éve továbbképzési kurzusra  hívja az elfoglalt vezetőket. Az üzletmenet minden területéről, szinte életmentő trendeket osztunk meg, a fejlődés, változás irányait és konkrétumait mutatjuk meg a döntéshozóknak. A kiszámíthatatlanhoz alkalmazkodás, a bizonytalansághoz igazított működés nem megy másként, csak az új tudások, gyakorlatok megismerésével és azonnali beépítésével a cég mindennapi működésébe.
Előregisztráció a 2021. 1. féléves konferenciákra akár 35 %-os kedvezménnyel!
Minden PP videókonferencia 2021-ben is 7 napon át megnézhető!

Tovább olvasom »

A KKV-AKADÉMIA 2020. őszi videókonferenciák egy csomagban
A túlélés és újrakezdés eszköztára egy linken

A PP Videókonferenciáknak egyben biztosan nagy az előnyük a helyszíniekhez képest. Nem lehet róluk lemaradni, ha az élőközvetítés napján nem értél rá megnézni. A 2020 őszi PP Videókonferenciák tartalma még egy jó darabig biztosan aktuális marad. A vírusjárvány miatt életünket teljesen megváltoztató trendekről szóltunk, a máról és a holnapról. Ha lemaradtál róluk, most bepótolhatod.
Rendelj meg többet egyszerre! Így jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá utólag a túlélés és újrakezdés eszköztárához. A prezentációkat is átadjuk.
Nem maradtál le róla!
A 2020. őszi PP Videókonferenciákat utólag megnézheted!

Tovább olvasom »

További konferenciák